Політика конфіденційності та захисту персональних даних

Ми визнаємо важливість захисту Ваших персональних даних та вважаємо своїм першочерговим завданням забезпечити їх конфіденційність.

Основні питання щодо використання на сторінках сайту навчального закладу персональних даних:

Яке законодавство регулює обробку моїх персональних даних?

Порядок обробки та захисту персональних даних регулюється Законом України «Про захист персональних даних», від 1 червня 2010 р. № № 2297 (з подальшими змінами та доповненнями). Також, взяті до уваги положення Регламенту Європейського Парламенту і Ради ЄС 2016/679 від 27.04.2016 (Загальний регламент про захист даних) (GDPR).

На якій підставі обробляються мої персональні дані?

Обробка Ваших персональних даних на сторінках сайту закладу освіти, здійснюється на підставі надання батьками (опікунами) здобувачів освіти закладу освіти письмової Згоди на обробку таких даних. Підтвердження надання суб’єктом Згоди на обробку його персональних даних, зберігаються у володільця таких даних (закладі освіти). Підстави збору даних щодо учнів, батьків та вчителів для розміщення фото та відео на сайті школи визначені відповідними законодавчими актами, інструкціями, рекомендаціями МОН.

Яка мета обробки моїх персональних даних?

Обробка персональних даних користувача обмежується досягненням конкретної, заздалегідь визначеної і законної мети функціонування сайту. Ваші персональні дані будуть оброблятися з метою надання доступу інформативних матеріалів сайту, які відображають роботу навчального закладу: оголошень, новин, інформації про конкурси та перемоги учнів, фрагменти уроків, виховних заходів.

У якому обсязі та які мої персональні дані будуть оброблятися?

Обсяг персональних даних, що виносяться на сторінки сайту, обмежується виключно даними, такими як прізвище та ім’я учня; клас; назва події та результат участі в ній учня; фото або відео події, в якій взяв участь здобувач освіти.

Як обробляються персональні дані неповнолітніх учнів?

Доступ учнів, у т.ч. неповнолітніх, до інформації сайту здійснюється виключно за рішенням та з дозволу їх батьків. Ми просимо батьків ознайомити їхніх дітей, у т.ч. неповнолітніх, з Політикою конфіденційності. Ми просимо учнів не надсилати на нашу електронну адресу жодної особистої інформації та не надаємо на сторінках сайту таких даних.

Чи потрібно мені надавати персональні дані?

Персональні дані особи надаються лише добровільно і Ви не зобов’язані їх надавати.

Чи можу я відмовитись від обробки персональних даних. Як це зробити?

Вашу добровільну згоду на обробку персональних даних, яку Ви надали навчальному закладу, можливо скасувати у будь-який час шляхом надсиланням електронного листа (на адресу: school-02@nv-osvita.gov.ua) з вимогою щодо заборони обробки своїх персональних даних або зміни їх складу/змісту.

Як я можу зв’язатися з особами, які мають доступ до моїх персональних даних?

Для керування Вашими персональними даними Ви можете зв’язатися:

  • із закладом освіти - в особі класного керівника класу, в якому навчається Ваша дитина;
  • адміністрацією ліцею за телефоном (03344) 22933 чи електронною поштою: school-02@nv-osvita.gov.ua
  • адміністратора сайту за адресою електронної пошти: novschool2@gmail.com

Кiлькiсть переглядiв: 56

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 13 Жовтня 2021

Цей сайт безкоштовний!